‘Artivisme’ i postpolítica: segon assalt

Al costat de l’artista Mireia Sallarés i de l’escriptor Martí Sales, el professor d’Antropologia Manuel Delgado va mirar de qüestionar, un altre cop, els límits de la crítica política que l’art hauria escenificat l’última dècada. Aquest debat es va celebrar el 30 d’octubre a la Fundació Palau, dins del marc de l’expo “Jo em rebel·lo, nosaltres existim” i a propòsit, també, del text “Artivisme i post-política”, que va iniciar l’activitat de LIMEN2 l’any 2013.
 

 

 

- ENG -

‘Artivism’ and the post-political: second round. Along with the artist Mireia Sallarés and the writer Martí Sales, the professor of Anthropology Manuel Delgado attempted to question, once again, the limits of political criticism that art has staged over the last decade. This debate took place on October 30th at Fundació Palau, within the framework of the exhibition “I rebel, we exist”, and, in addition, contributed to the text “Artivism and post-politics”, which inaugurated the activities for LIMEN2, 2013.

 

- ESP -

‘Artivismo’ y post-política: segundo asalto. Junto a la artista Mireia Sallarés y al escritor Martí Sales, el profesor de Antropología Manuel Delgado trató de cuestionar, otra vez, los límites de la crítica política que el arte habría escenificado en la última década. Este debate se celebró el 30 de octubre en la Fundación Palau, dentro del marco de la exposición “Yo me rebelo, nosotros existimos” y a propósito, también, del texto “Artivismo i post-política”, que inició la actividad de LIMEN2 en 2013.