L’art en claustre (I):
Martí Peran i Pep Dardanyà

A la sessió del 12 de desembre d’aquest cicle de xerrades, sobre el vincle entre contenidors culturals i ciutat, van participar Martí Peran, professor de Teoria de l’Art; Pep Dardanyà, director de Can Xalant; i Andrea Corachán, comissària de LIMEN.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

L’art en claustre. Sobre el confinament de la cultura a l’era postindustrial. Artistes, teòrics i gestors discuteixen sobre la funció dels contenidors d’art i de cultura –museus, centres culturals, etc.– en els contextos urbans en els quals s’ubiquen i amb relació a les dinàmiques de transformació que els afecten. Les sessions de debat van estar presentades i dirigides per Manuel Delgado.

 

- ENG -

The Faculty of Arts. The confinement of culture in the post-industrial age. Artists, theorists and businesspeople debate the role of art and culture containers –museums, cultural centers, etc.– in the urban contexts in which they are located, and in relation to the transformations that both bring them about and affect them. The debate sessions were presented and directed by Manuel Delgado. Martí Peran, professor of Art Theory at University of Barcelona; Pep Dardanyà, director of Can Xalant; and Andrea Corachán Camús, curator of LIMEN, participated on December 12th, 2011.

 

- ESP -

El arte en claustro. Sobre el confinamiento de la cultura en la era postindustrial. Artistas, teóricos y gestores discuten sobre la función de los contenedores de arte y de cultura
–museos, centros culturales, etc.– en los contextos urbanos en que se ubican y en relación a las dinámicas de transformación que les afectan. Las sesiones de debate fueron presentadas y dirigidas por Manuel Delgado. Martí Peran, profesor de Teoría del Arte de la Universitat de Barcelona; Pep Dardanyà, director de Can Xalant; y Andrea Corachán Camús, comisaria de LIMEN, participaron en la del 12 de diciembre de 2011.