L’art en claustre (II):
Carles Guerra

El conservador en cap del MACBA, Carles Guerra, va mantenir amb Manuel Delgado, el 7 de desembre de 2011, un altre debat al voltant del paper que els museus i centres d’art exerceixen en els processos de despossessió urbana.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

L’art en claustre. Sobre el confinament de la cultura a l’era postindustrial. Artistes, teòrics i gestors discuteixen sobre la funció dels contenidors d’art i de cultura –museus, centres culturals, etc.– en els contextos urbans en els quals s’ubiquen i amb relació a les dinàmiques de transformació que els afecten. Les sessions de debat van estar presentades i dirigides per Manuel Delgado.

 

- ENG -

The Faculty of Arts. The confinement of culture in the post-industrial age. Artists, theorists and businesspeople debate the role of art and culture containers –museums, cultural centers, etc.– in the urban contexts in which they are located, and in relation to the transformations that both bring them about and affect them. The debate sessions were presented and directed by Manuel Delgado. MACBA’s chief curator Carles Guerra participated on December 7th, 2011.

 

- ESP -

El arte en claustro. Sobre el confinamiento de la cultura en la era postindustrial. Artistas, teóricos y gestores discuten sobre la función de los contenedores de arte y de cultura
–museos, centros culturales, etc.– en los contextos urbanos en que se ubican y en relación a las dinámicas de transformación que les afectan. Las sesiones de debate fueron presentadas y dirigidas por Manuel Delgado. El conservador jefe del MACBA, Carles Guerra, participó en la del 7 de diciembre de 2011.