L’exèrcit de l’escombra a Londres

El professor d’Antropologia Cultural Roger Sansi reflexiona sobre les reaccions socials i activistes que va haver-hi a la capital anglesa al voltant i després de les revoltes estivals de 2011, especialment pel que fa a la convocatòria “comunitària” d’una Riot Clean-up. 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

L’exercit de l’escombra. Art i revolta a Londres, 2011.
Roger Sansi (Goldsmiths University of London)
2-XII-2011 // Laboratori d’Antropologia (Universitat de Barcelona)

 

- ENG -

The broom army. Art and revolt in London, 2011.
Professor of Cultural Anthropology Roger Sansi discusses social and activist reactions that took place in the English capital around and after the summer riots of 2011, especially with regards to the “community” call for a Riot Clean-Up.

 

- ESP -

El ejército de la escoba. Arte y revuelta en Londres, 2011.
El profesor de Antropología Cultural Roger Sansi reflexiona sobre las reacciones sociales y activistas que hubo en la capital inglesa alrededor y después de las revueltas estivales de 2011, especialmente en lo que atañe a la convocatoria “comunitaria” de una
Riot Clean-up.