Què pot l’art?

Segons Oriol Fontdevila, comissari i gestor de la Sala d’Art Jove, l’art es juga la seva veritable política com a forma de mediació. Sobre aquesta qüestió i d’altres va debatre el passat 29 d’octubre al Campus Raval. L’acompanyaren a la taula rodona Manuel Delgado i Aurelio Castro, professors d’Antropologia i de Sociologia de l’Art de la UB, respectivament.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

- ENG -

What is art able to do? Oriol Fontdevila, curator and manager of the Young Art Space of Barcelona, thinks art uses its true politics as a way of mediation. He debated this topic, among others, on October 29 at the Raval Camus of the University of Barcelona. The panel also included anthropology professor Manuel Delgado and art sociology lecturer Aurelio Castro, both at the University of Barcelona.

- ESP -

¿Qué puede el arte? Según Oriol Fontdevila, comisario y gestor de la Sala d’Art Jove, el arte se juega su verdadera política como forma de mediación. Debatió sobre esta y otras cuestiones el pasado 29 de octubre en el Campus Raval. Lo acompañaron en la mesa redonda Manuel Delgado y Aurelio Castro, profesores de Antropología y Sociología del Arte de la UB, respectivamente.